Pilgrimslöparen

Hållbar hälsa genom rörelse.


VÅRA TJÄNSTER

Nyhet: Lymfasciamassage 

Lymfasciamassage är en behandling som integrerar flera tekniker för att främja hälsa och välbefinnande. Den omfattar lymfmassage, mjuk bindvävsbehandling, energibehandling och olika tekniker för nervsystemet och musklerna. Jag ger en helkroppsbehandling där ditt lymfsystem varsamt aktiveras och ökar transporten av överskottsvätska och slaggprodukter. Behandlingen löser upp blockeringar och skapar ett väl fungerande lymfatiskt flöde samt en elastisk och smidig farscia. strykningar i lymfsystemets riktning, lyfta, skaka, fluffa för att aktivera och förbättra blod. och lymfcirkulationen. Jag inkluderar aktiverande övningar för att integrera muskler för bättre hållning och flöde. Min behandling omfattar både emotionell och fysisk problematik och jag anpassar mina tekniker för varje klient individuellt.


Rörelseträning

Jag erbjuder rörelseträning, ett sätt för dig att komma åt din egen potential och ge dig möjlighet att använda din kropp fullt ut. Vi är alla unika i vårt rörelsemönster och genom övningar och reflektion finner du ditt bästa sätt. Fokus är att hitta känslan i din kropp. Du lär dig att använda din kropp utan spänning och utveckla ditt rörelsemönster. Du förbättrar din hållning, andning och rörelseteknik. Detta är kunskaper som sedan kan användas dygnet runt för ett hållbart liv.

”Om du lyssnar på din kropp när den viskar, behöver du inte höra när den skriker.”

Stress skapar spänningar som manifesteras i kroppen. Över tid skapar vi ofta vanor som förändrar vårt rörelsemönster. Kanske har du ont eller är stel och spänd på ett sätt som leder till obehag och smärta. Genom rörelseträning hittar du tillbaka till ett mer naturlig sätt utan att du kämpar mot kroppen. Varje människa är unik och du finner ditt rörelsemönster där det känns enkelt och naturligt. Fokus är din upplevelse och känsla. Hur vi går och står påverkar hur vi mår. Rörelseträning ökar välmåendet och passar alla. 

Boka en 20 min kostnadsfri rörelseanalys!

Rörelseträning-Löpning 

Jag erbjuder rörelseträning - löpning, ett sätt för dig att få bättre teknik och löpkänsla. Vi utgår från din rörelse och ser över din teknik för att få ett mer effektivt och skonsamt steg. Genom rörelseträning, praktiska övningar och reflektion får du känna hur din rörelse kan bli mer effektiv.  Ett mer funktionellt steg gör dig snabbare, uthålligare och bidrar till bättre återhämtning samt det blir roligare att springa.  Passar nybörjare som vill hamna rätt i sitt steg och känna löparglädje men också  den vane löparen som som vill springa längre med mindre ansträngning. Rörelseträning ger hållbar löpning.

Livscoaching

Jag erbjuder livscoaching, ett sätt för personlig och professionell utveckling. Genom coachande frågor stärks din förmåga att se möjligheter och välja riktning i ditt liv. Metoden ser till hela dig och din livssituation. Den stärker din inre trygghet, din självkänsla och din förmåga att ta ansvar. Dina mål och intressen är i centrum och jag hjälper dig att se sammanhang och få nya perspektiv för att hitta dina svar och din önskan.  

Känner du att ditt liv saknar riktning och du undrar vad du egentligen vill? Vi jobbar med de områden i ditt liv som du vill förändra och undersöker dina tankar, känslor och beteende kring detta. Efter en nulägesanalys ser vi över de mönster som inte är välfungerande och du upptäcker nya önskvärda sätt och mål samt gör en plan för att nå dit. 

Livscoaching ökar din självkänsla och stärker din förmåga till medveten närvaro samt ökar ditt välbefinnande.

Jag arbetar efter ICFs etiska riktlinjer: https://icfsverige.se/om-icf/etiska-riktlinjer/

Andlig och mental coaching

Jag erbjuder andlig och mental coaching, ett sätt att anpassa ditt inre andliga liv med ditt yttre liv. Vet du inte riktigt vem du är eller vart du är på väg. Har du en känsla av att inte leva det liv som du vill? Kanske sitter du fast i gamla tankemönster? Genom att stanna upp och reflektera så får du verktyg som hjälper dig att hitta rätt och skapa det liv som du innerst inne längtar efter. När du utgår från dig själv, det du vill, det som gör dig glad och känns meningsfullt finner du din potential som ger kraft och handling i ditt liv.

Idag upplever många en känsla av tomhet och hittar ingen mening i livet. Genom mental coachning inser du vad du behöver släppa taget om och vad det är som håller dig tillbaka från att leva det liv du är ämnad för. Du rensar inre skräp och kan upptäcka din inre visdom. När du hittar din glädje och livsenergi kan du välja ett nytt sätt at

Skogsbad

Jag erbjuder en guidad vandring där du tar in naturen med alla sinnen och får en upplevelse som bidrar till ökat välbefinnande. Vi går långsamt tillsammans och vägleds genom olika övningar till mer närvaro och lugn. Naturens intryck kräver inget av oss och hjärnan får vila. Forskning visar att vistas i naturen minskar stress samt ger en ökad psykisk förmåga och stärker immunförsvaret. Du upplever av återhämtning, kreativitet och harmoni samt fylls med ny energi. Möt dig själv och naturen i rörelse. Passar alla som vill landa i sin egen kropp och uppleva naturens läkande kraft. Kan göras enskilt eller i grupp. Hör av er om ni är en grupp på minst fyra så planerar vi för skogsbad när det passar er.

Qigong, meditation och medveten närvaro

Jag erbjuder coaching för mer balans och harmoni i tillvaron. Qigong är en kombination av rörelse, andning och meditation som påverkar vårt inre energisystem och därmed hela vår kropp. Meditation ger avslappning för kropp och själ samt närvaro och större utrymme för insidan. Medveten närvaro är ett sätt för att hantera stress och oro. Genom acceptans och mer uppmärksamhet på här och nu uppnås lugn och insikt i livet. Vi träffas och utforskar var vi är, andning och rörelse. Passar dig som vill utvecklas och ha tid med dig själv.

Gruppcoaching

Jag erbjuder rörelseträning samt medveten närvaro, meditation och qigong för grupper eller företag. Ni är ett sällskap som vill ha en rörelseaktivitet eller ett företag som vill att era anställda ska få en positiv rörelse- eller träningsupplevelse. Jag talar gärna om hur stress påverkar vår kropp och hur rörelse verkar för hälsa och välmående. Hör av er med er önskan så gör jag ett program som passar er. 

Jag erbjuder gruppaktiviteter och evenemang med rörelseträning, löpning, kondition och styrka samt power qigong, meditation och skogsbad


Hur går det till?

Rörelseträning sker hemma hos mig i Äspelunda. Vi har ett inledande samtal om dig och sedan rör vi oss på ridbanan av gräs alternativt på betonggolv i stallet. Vid behov rör vi oss i närområdet. Alternativt så träffas vi på en annan plats som vi bestämmer. Varje tillfälle varar max 60 min. 

Personlig rörelseträning / löparcoaching 60 min, 650 kr

Rörelseanalys och 5 träningar x 60 minuter, ordinarie pris 2990 kr, nu 2490 kr!

Livscoaching och mental coaching sker via Zoom Meeting. 5 min före bokad tid får du en länk/kod via mail som du loggar in med. Varje tillfälle varar 60 min. Ordinarie pris: 600 kr

Skogsbad - medveten närvaro i naturen gör vi i Åkulla bokskogar. Jag meddelar plats vid anmälan. Upplevelsen tar 2,5 h. Pris 350 kr.

Qigong, meditation och medveten närvaro gör vi ute, i stallet eller på en annan plats vi kommer överens om. Om vi är en grupp som bokar in ett antal träffar så är varje max 120 min. Power Qigong och meditation max 60 min.

Lymfaciamassage 90 min 895 kr,  Glymfmassage 60 min 695 kr.

Se även aktuella erbjudanden på tjänster och evenemang på Facebook: Pilgrimslöparen