Pilgrimslöparen

Hållbar hälsa genom rörelse.

Pilgrimslöparen Att springa ikapp sitt hjärta på El Camino. 

Välkomna på boksläpp 9 mars 2024, kl. 14.00-17.00! 

Varmt välkomna för att fira boksläpp med Karin Lagerblad på Studio Tranan. Det blir fika, bubbel, goda tilltugg och mingel samt bokpresentation i inspirerande miljö.
Meddela gärna att du kommer.


Adress: Studio Tranan, Hantverksgården, Storgatan 19, SE-311 30 Falkenberg, Sverige

PILGRIMSLÖPAREN
Att springa ikapp sitt hjärta på El Camino

Kan man verkligen springa i kapp sin själ och återfinna sig själv? Det är denna fråga som Karin Lagerblad utforskar längs den 800 kilometer långa pilgrimsleden El Camino, Franska leden som sträcker sig från St Jean Pied de Port till Santiago de Compostela. I den här berättelsen får vi följa Karins inre och yttre resa genom det spanska landskapet. Det är en reflektion över livet och dess meningar, vår identitet och plats i världen. Vi får ta del av berörande möten, erfarenheter och praktiska tips under pilgrimsvandringen. Genom Karin´s ord får vi uppleva magin som finns längs pilgrimsleden.

 
Karin är en grundskollärare med passion för hållbar hälsa och löpning. Hennes debut som författare är en inspirerande källa för alla som drömmer om att följa sitt hjärta, oavsett om det är längs en pilgrimsled eller någon annanstans i livet. Det är en berättelse som påminner oss om kraften i att söka djupare in i oss själva och om den under-bara resa det kan vara att springa ikapp sitt eget hjärta.